Przekąski


Centrum Konferencyjne w Warszawie – Oferta cateringowa – Przekąski, catering Warszawa, catering na konferencję

 

Kanapeczki koktajlowe, dekoracyjne – mix
(Np. z serami, wędlinami, rybami, jajkiem)

Tartinki – mix
(Na toście np. z pstrągiem, z serkiem Brie, z salami,
z jajkiem, musem szynkowym)

Koreczki – mix
(Np.:Serowe z winogronem, z kabanosem
z ogórkiem, z indykiem i papryką)

Vule – vanty – mix
(Na kruchym cieście z różnymi pastami)

Słone babeczki
(z różnymi dodatkami)

Śliwka kalifornijska zawijana w boczku


 


 

Desery

Ciasta – mix 1kg
Sernik
Szarlotka
Makowiec
Rolada makowa
Rolada z jabłkami
Owoce filetowane 1kg
Sałatka owocowa z winem musującym 1kg


 


 

Zimny bufet – porcje od 50 g – 100 g

Schab po warszawsku z ziołami
Indyk w galarecie z winem malaga
Łosoś po marynarsku w galarecie słodko – kwaśnej
Deska mięs pieczonych oraz wędlin wiejskich
Skrzydełka kurczaka z sosem BBQ
Deska serów z owocami winogron oraz orzechami
Cygara z szynki konserwowej z pastą jajeczną
Szynka parmeńska na melonie
Pierś kaczki garnirowana musem żurawinowym
Kapelusze pieczarek faszerowane warzywami lub grzybami
Tymbaliki z kurczaka z zielonym groszkiem i jajkiem
Pomidory faszerowane tuńczykiem lub indykiem
Mozzarella z pomidorem oraz świeżą bazylią
Różyczki z łososia wędzonego
Łosoś marynowany
Tatar z łososia z kaparami
Tatar wołowy z dodatkami
Schab ze śliwką w galarecie
Schab z morelą w galarecie
Schab z jajkiem w galarecie
Łosoś w całości na postumencie (pieczony) (około 1.5 – 2 kg )
Szczupak w całości na postumencie (pieczony) (około 1.5 – 2 kg )
Fileciki z pstrąga w galarecie
Roladki z łososia wędzonego z serkiem białym i koperkiem
Szczupak faszerowany w galarecie
Szynka Podkomorzego z kopytem około 5kg.
Prosiak pieczony z formy faszerowany mięsem około
Prosiak pieczony z formy faszerowany kaszą około
Śledzie:
· w oleju z cebulą
· w sosie tatarskim
· po japońsku
· po meksykańsku
· po hawajsku z curry oraz ananasem
Jajka w majonezie ½ szt.
Jajka w sosie tatarskim ½ szt.
Jajka faszerowane pastami ½ szt.