Sale konferencyjne Warszawa, sale szkoleniowe w Warszawie. Wynajem sal konferencyjnych, szkoleniowych, sale do wynajęcia. Niskie ceny. Imprezy firmowe i okolicznościowe. Catering w Warszawie - obiad weselny, chrzciny, komunia. Sale konferencyjne w warszawie.
Kanapeczki koktajlowe, dekoracyjne - mix
(Np. z serami, wędlinami, rybami, jajkiem)
 
Tartinki - mix
(Na toście np. z pstrągiem, z serkiem Brie, z salami,
z jajkiem, musem szynkowym)
 
Koreczki - mix
(Np.:Serowe z winogronem, z kabanosem
z ogórkiem, z indykiem i papryką)
 
Vule-vanty - mix 
(Na kruchym cieście z różnymi pastami)
Desery          
 
Ciasta - mix     1kg
Sernik
Szarlotka
Makowiec
Rolada makowa
Rolada z jabłkami
Owoce filetowane    1kg
Sałatka owocowa z winem musującym     1kg
 
Zimny bufet - porcje od 50 g - 100 g    
 
Schab po warszawsku z ziołami        
Indyk w galarecie z winem malaga   
Łosoś po marynarsku w galarecie słodko ? kwaśnej   
Deska mięs pieczonych oraz wędlin wiejskich   
Skrzydełka kurczaka z sosem BBQ   
Deska serów z owocami winogron oraz orzechami   
Cygara z szynki konserwowej z pastą jajeczną   
Szynka parmeńska na melonie   
Pierś kaczki garnirowana musem żurawinowym   
Kapelusze pieczarek faszerowane warzywami lub grzybami   
Tymbaliki z kurczaka z zielonym groszkiem i jajkiem    
Pomidory faszerowane tuńczykiem lub indykiem   
Mozzarella z pomidorem oraz świeżą bazylią   
Różyczki z łososia wędzonego   
Łosoś marynowany    
Tatar z łososia z kaparami                  
Tatar wołowy z dodatkami                
Schab ze śliwką w galarecie  
Schab z morelą w galarecie    
Schab z jajkiem w galarecie   
Łosoś w całości na postumencie (pieczony) (około 1.5 - 2 kg )
Szczupak w całości na postumencie (pieczony) (około 1.5 - 2 kg )  
Fileciki z pstrąga w galarecie   
Roladki z łososia wędzonego z serkiem białym i koperkiem   
Szczupak faszerowany w galarecie   
Szynka Podkomorzego z kopytem około 5kg.   
Prosiak pieczony z formy faszerowany mięsem około  
Prosiak pieczony z formy faszerowany kaszą około     
Śledzie:                                                                                                                      
-         w oleju z cebulą     
-         w sosie tatarskim   
-         po japońsku          
-         po meksykańsku    
-         po hawajsku z curry oraz ananasem   
Jajka w majonezie 1/2 szt.               
Jajka w sosie tatarskim 1/2 szt.        
Jajka faszerowane pastami 1/2 szt.